2021 - helaas dit jaar geen editie

Toermalijn Peters

Over Toermalijn Peters

Ik ben Yoga docent & Voedingsconsulente vanuit de Chinese voedingsleer, ook wel de 5 elementen leer genoemd. Het is een richting binnen de Traditionele Chinese geneeskunde en kan dan ook gezien worden als Voedingstherapie. Een ware verrijking op mijn yoga kennis, een prachtige manier om de gezondheid te verbeteren en mensen zich beter te laten voelen. Naast yogalessen geef ik voedingsconsulten die zowel preventief werken op de gezondheid als het genezen of verzachten van ziektebeelden.

Vernieuwende kennis over gezondheid maakt mij altijd ontzettend enthousiast! Dan gaat alles bruisen van binnen en voelt het alsof ik goud in handen heb. Zowel de Yoga filosofie als de Chinese voedingsleer hebben dit in mij teweeggebracht. Vanuit beide stromingen komt veel diepe kennis over het leven, de mens op zich, over de eenheid in alles en waarom wij eigenlijk hier zijn op deze wereld. Hier vind ik antwoorden waarin ik in mijn leven naar opzoek ben en die ik graag deel met anderen om ook hun zoektocht te vergemakkelijken en jou te helpen naar de Gezondste & Gelukkigste versie van jezelf.

Ik houd van reizen, dansen, lachen en bovenal in verbinding zijn met alles en iedereen om mij heen. Het leven geeft je uitdagingen, maar het brengt ook zoveel moois. Als je maar bewust bent, naar jezelf luistert en het mooie in alles ziet, tot in het kleinste detail.