2021 - helaas dit jaar geen editie

Lenneke te Kiefte - AromaTouch voetmassage met Tibetaanse Reconnection

Over Lenneke te Kiefte

Het leven van Lenneke bestaat uit wonderlijke wendingen steeds luisterend en voelend waar het hart naartoe wilt. Vanuit het docentschap handvaardigheid naar een polariteitsmassage praktijk in een regulier paramedische centrum; vandaaruit 20 jaar vol gaan voor het kunstenaarschap en in de laatste 7 jaar hiervan als projectleider van een groot community art project HEART CONNECTION. Hiermee werden mensen uit alle lagen van de samenleving verbonden met mensen die om, wat voor reden, geïsoleerd waren en achter gesloten deuren zaten.

Oude spirituele concepten hebben plaats gemaakt voor nieuw bewustzijn verruiming in de ruimste zin van het woord en de opgedane levenservaringen vallen als puzzelstukje samen in het groter geheel en gaf een groeispurt.

Ongeveer 5 jaar geleden kwam ze onverwacht in aanraking met een oude Tibetaanse healing energie. Deze is tot voor 25 jaar beschermd door monniken hoog in de bergen tot de frequentie van de aarde en de mensen hoog genoeg was om ingezet te kunnen worden. En toen ze in aanraking kwam met de essentiële olien van doTerra die ook in frequentie verhoogd zijn werd 1 en 1 DRIE. And the magic happens: fysieke lichaam, geest en energetisch lichaam vallen samen en er wordt een nieuwe dimensie ervaren van oneindige rust, ruimte en inspiratie.

Opgelegde spanningen en beperkende overtuigingen kunnen afgevoerd worden. Heel veel lichamelijke en geestelijke issues komen voort uit opgelegde progamma’s. Zo ben je verwijderd geraakt van je authentieke seld.

Door AromaTouch massage te combineren met de Tibetaanse Reconnection  kun je weer je oorspronkelijk staat ervaren en dit geeft een verruiming van je bewustzijn en nieuwe richting vanuit het hart.

Lenneke geeft dit voornamelijk aan vrouwen, omdat het voor haar zo voelt momenteel.

 

Sinds 2017 werkt ze op een voormalige kaasboerderij in het buitengebied van Breda, voorbij het Mastbos.

 

Tijdens het Yoga Festival Breda kun je kennismaken met deze unieke combinatie dmv een AromaTouch voetmassage met Tibetaanse Reconnection van al je lichaamscellen.

De uitwisseling voor deze proeverij is € 15,- .Duur 20 minuten.

 

Wil je door deze ervaring een afspraak maken voor een AromaTouch massage dan krijg je ais  bezoeker van het Yoga Festival Breda een eenmalige aanbieding: 2 massages voor € 95,- ipv € 120,-

Wil je de reconnection erbij dan komt er per keer nog € 15,- erbij