2021 - helaas dit jaar geen editie

Marjanne van den Bogart - healing

Over Marjanne van den Bogart

Het opleiden van therapeuten en mensen laten groeien zodat zij gaan stralen van binnenuit is mijn passie.  Ik help je jouw onbewuste beperkende patronen te doorbreken, zodat jij vrij jezelf kan ontplooien tot de beste versie van jezelf.

 

De technieken werken zeer diep door, zodat 1 consult je een sprong kan geven in je ontwikkeling, zelfvertrouwen cq zelfbeeld. Mijn klanten staan telkens versteld hoe snel en diep deze technieken werken. De meesten hebben ervaring bij psychologen, psychiaters, artsen, coaches en andere therapeuten. Ze geven aan versteld te staan zo diep in zichzelf te kunnen gaan en echt een stuk van hun oude ik terug te vinden. Hen directe omgeving merkt de verschillen binnen een week.

Mijn naam luidt Marjanne van den Bogart al meer dan 12 jaar ben ik werkzaam als medium therapeut. Door mijn praktijkervaring heb ik vele technieken en probleemsituaties onder de knie gekregen om de onbewuste patronen in iemands leven te doorbreken en deze om te buigen in kracht, positiviteit, liefde, overvloed, passie, blijdschap, geluk, creativiteit, gezondheid, etc.

 

Tevens ben ik fysiek ingesteld en ken ik het menselijk lichaam goed door mijn nevenwerk als yogadocent (2007) en sportcoach (sinds 2000). Nuchterheid gecombineerd met spiritualiteit en psychologie, dit samen met een groot hart, liefde, compassie, doortastendheid en humor geeft je mijn werkwijze.

 

Reeds enige jaren heb ik spirituele therapeuten mogen opleiden via een ander instituut. Maar ik wilde meer bieden. Meer diepgang. Meer verankering van de ziel. Meer lichaamsbewustzijn. Daarom ontwikkelde ik mijn eigen KTNO en CRKBO erkende opleiding Transformatie Therapeut!  Een levens veranderend traject en opleiding. Deelnemers kunnen de technieken integreren in hun eigen leven, zodat ze zelf kunnen leven in balans, vanuit innerlijke kracht, zelfliefde en trouw aan hun levensdoel. Door eerst zelf het traject door te maken begrijp je wat je toekomstige klanten doormaken.

 

Ik leef om andere mensen te helpen hun innerlijke sprankeling te vinden, zodat je in vrijheid, blijheid en met passie kunt leven.

 

Op het festival geef ik korte consulten of healingen met uitgangspunt ‘Wat heeft je lichaam je te vertellen?’ en ‘Uit je hoofd, in je hart’.
Ik ben tussen 13 en 17 uur aanwezig op het festival.

Het is fijn om jou te mogen ontmoeten en begeleiden!