2021 - helaas dit jaar geen editie

FLXBL

Over FLXBL

FLXBL is ontworpen door Ingrid. Zo begon ze met Hot Yoga. Hoewel de warme yoga heerlijk was, merkte ze dat ze continu uitgleed op de yoga mat van de studio. De mat werd behoorlijk glad door al het gezweet tijdens de intensieve poses. Om haar heen zag ze dat meer mensen hier last van hadden. Hoewel er handdoekjes werden gebruikt, pasten die niet lekker op de yoga mat. Ook vond ze de gedachte dat je yoga op een mat doet waar iemand anders voor jou ook op heeft lopen zweten, niet zo fris… Daarom besloot ze het heft in eigen handen te nemen en zette FLXBL op de markt. Het bleek de ultieme absorberende toplaag te zijn, hoe meer zweet des te beter de grip. Ze gleed niet meer uit in Down Dog en kon eindelijk echt genieten van de les. Lekker op haar eigen praktische, vrolijk gekleurde matje, die ze naderhand gewoon kon wassen. Dit moest ze delen. Ze besloot ervoor te gaan en FLXBL in de markt te zetten. Het bleek een hit! Voordat ze het wist gebruikten yoga docenten en mede studenten hem ook.

 

FLXBL is niet alleen als anti- slip & hygiënische toplaag voor óver de yoga mat van de studio tijdens intensieve yoga, maar ook voor:

Meer comfort en zachtheid tijdens een Yin of Hatha Yoga les.

Op reis: hij is zo licht dat je hem makkelijk mee in je handtas, backpack of koffer kunt nemen. Erg handig in tropische landen zoals Bali, waar de matten van de yoga studio’s niet de meest schone zijn…

In de zomer als buitenmat. Hij is ideaal voor op een zachte ondergrond in het park of op het strand.

Thuis over de yoga mat als kwalitatieve toplaag én omdat de kleur gewoon voor een blij gevoel zorgt!