2021 - helaas dit jaar geen editie

Happynings Soundhealing

Over Happynings Soundhealing

Happynings Soundhealing is opgericht op 16 mei 2008 en is een erkend opleidingsinstituut op het gebied van klank, trilling, bewustwording en ontwikkeling.

De opleidingen en cursussen zijn geaccrediteerd en worden aangeboden met een hoge kwaliteit en service. Naast behandelingen en cursussen, zijn er ook klankinstrumenten te koop, zoals klankschalen, stemvorken, oceandrums, regenstokken, koshi’s en meer.

 

In deze tijd wordt de harmonie van de mens met zichzelf en zijn omgeving voortdurend in alle levenslagen bedreigd door dagelijkse stress. Steeds vaker gebruikt men klankontspanning om alledaagse stress, opgehoopte zorgen, onzekerheden en blokkades efficiënt te kunnen oplossen. Dit loslaten is een goede basis voor het opnieuw beleven en de sterking van de zelfhelende krachten.

De opleidingen die Happynings Soundhealing aanbied zijn door middel van jarenlang onderzoek en praktijkervaring aangepast aan de behoeften van de mensen in westerse culturen. Het basisprincipe gaat, zoals bij elke geluidstherapie, uit van het begrip ‘resonantie’. De mogelijkheden reiken van zachte, maar hoog werkzame ontspanning tot aan het doelgerichte gebruik tijdens heling- en therapeutische processen.  

De verschillende methoden zijn zowel bij kinderen als volwassenen voor ontspanning en steun in te zetten. Maar niet in de laatste plaats voor diegenen, die simpelweg eens iets goeds voor zichzelf willen doen, ontspannen, energie tanken, en zichzelf weer eens positief willen ervaren.

 

Als uitgangspunt is het principe dat de mens een eenheid vormt op fysiek, emotioneel, mentaal, psychisch en spiritueel niveau. Gebruik makend van dit uitgangspunt trachten wij een zo volledig mogelijke cursus, behandeling of begeleiding voor iedere cliënt/cursist samen te stellen.  

 

Daarnaast word er ondersteuning geboden bij ontwikkelingsprocessen, het aanzetten tot het vrijmaken van belemmeringen en het bewust worden om zo nieuwe inzichten te vergaren.

Tijdens de cursussen van Happynings Soundhealing richten wij ons op het stimuleren van bewustwording en persoonlijke ontwikkeling, zodat de cursist meer zelfvertrouwen en zelfacceptatie krijgt.

 

Wil je weten wat klank, trilling en de instrumenten die je daarin tot beweging zetten voor jou kunnen betekenen? Kijk voor meer informatie op www.happynings.nl.

 

Tijdens het Yoga Festival Breda heeft Happynings Soundhealing de volgende acties en aanbiedingen:

Yoga Festival Breda acties

Basiscursus werken met Klankschalen van € 125,- voor € 110,-

Basiscursus werken met Stemvorken van € 125,- voor € 110,-

Energetic SoundTouch Module 1 van € 205,- voor € 185,-

Opleiding Soundhealing van € 1070,- voor € 950,-

Opleiding Energetic SoundTouch van € 1150,- voor € 998,-

Opleiding Fonoforese / Stemvorken van € 500,- voor € 450,-

 

Winactie

Lever je visitekaartje in of laat je adresgegevens achter en win één van de volgende prijzen.

Hoofdprijs: 1x Energetic SoundTouch Module 1

2e prijs: 1x Basiscursus werken met Klankschalen

3e prijs: 50% korting op een cursus naar keuze bij Happynings Soundhealing