2021 - helaas dit jaar geen editie

Kayu Wild

Over Kayu Wild

De kids conceptstore Kayu Wild in Breda is geboren uit een overtuiging. Dat we zuinig om moeten springen met onze wereld én dat onze kinderen spelenderwijs leren over duurzaamheid en het milieu. Uiteraard op de manier die bij Kayu Wild past: met fun! De naam Kayu Wild is onze vertaling van deze boodschap.

 

Kayu” betekent hout en staat symbool voor onze prachtige natuur. “Wild” vertegenwoordigt het speelse en levendige in ons allemaal. Spelen is voor jong en oud. Omdat we in drukke maatschappij leven, hebben we met Kayu Wild een rustpunt gecreëerd voor toffe kids, hippe moms en coole dads.

Kayu Wild is bedacht en gecreëerd door eigenaresse Silla. Een stoere mom met twee prachtige kids. Als geen ander weet ze wat de uitdagingen van het moederschap inhouden en wat voor belangrijke rol de natuur kan spelen in de opvoeding van kinderen. Haar jongste zoon is een wervelwind, enthousiast en leergierig. Maar de rust zelve wanneer hij bijvoorbeeld bomen ziet.

 

Deze wetenschap heeft Silla meegenomen in haar soulstore Kayu Wild. Een plek die aansluit bij de trends van nu, maar goed denkt aan de tijd van later. Want als we ervoor zorgen dat bewust omgaan met de natuur een vanzelfsprekendheid wordt, bewijzen we daar de generaties na ons een prachtige dienst mee.