2021 - helaas dit jaar geen editie

Klankschaalontspanning

Over Klankschaalontspanning

Wees welkom en kom gratis bij Klankschaalontspanning de werking van een klankschaalmassage ervaren. De klankschalen worden op je geklede lichaam geplaatst en ritmisch aangeslagen. De harmoniserende tonen zorgen ervoor dat je op een meditatieve wijze kunt ontspannen. De trillingen helpen bij het stimuleren, het vrijmaken en in evenwicht brengen van je energiestromen.

 

Irene is opgeleid in het geven van klankschaalmassages volgens de Peter-Hess methode en is aangesloten bij beroepsvereniging BATC. In het kader van een natuurgerichte behandeling is vergoeding via een aanvullende verzekering mogelijk. Binnen 5 behandelingen voel je je weer lichter, krijg je handvatten om anders te denken en worden energieblokkades opgelost.

 

Kijk op www.klankschaalontspanning.nl voor informatie over de klankschaalmassage en over diverse workshops zoals Klank&Mindfulness iedere maand in Het Klooster aan de Schorsmolenstraat in Breda.

 

Nu ook klankschalen te koop voor jouw rustmoment thuis (vanaf 50 euro) van een zeer goede kwaliteit. Kloppers, aanstrijkhout en kussentjes zijn ook verkrijgbaar.